Πρότυπο Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη

Το Πρότυπο Οδοντιατρείο DENTA βρίκεται στη Θεσσαλονίκη στην οδό Καρόλου Ντηλ 21 και παρέχει υψηλές υπηρεσίες στο χώρο της αισθητικής οδοντιατρικής και εμφυτευμάτων. Στεγάζεται σε έναν άνετο και φιλικό χώρο που πληροί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας και είναι εξοπλισμένος με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία (state of the art).

Η Denta έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015. Έχει πιστοποιηθεί και επιθεωρείται κάθε χρόνο από τον εθνικό γερμανικό φορέα ποιότητας TÜV NORD.

Ανώδυνη Αναισθησία

Υπάρχει κάποια τεχνική ή τεχνολογία που να κάνει τα τσιμπήματα της αναισθησίας ανώδυνα?


Το Wand® STA είναι ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα που παρέχει άμεση και εντελώς ανώδυνη αναισθησία (για όλους τους τύπους αναισθησίας) στην οδοντιατρική πράξη. Το Wand® STA φέρνει την επανάσταση στην οδοντιατρική αναισθησία διώχνοντας τον πόνο, την αγωνία και το άγχος που συνοδεύουν τις συμβατικές σύριγγες.

Επιπλέον, με το Wand® STA γλιτώνουμε από το ενοχλητικό μούδιασμα σε μάγουλα, χείλη και γλώσσα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής μπορεί άνετα να μιλήσει και να φάει αμέσως μετά την έγχυση του αναισθητικού.

Ειδικές Υπηρεσίες

Αισθητική Ορθοδοντική

Οι νάρθηκες Dentacaps

Οι νάρθηκες Dentacaps χρησιμοποιούνται στ...

Read More

Οι νάρθηκες Orthocaps®

Οι νάρθηκες Orthocaps® (www.orthocaps.com) είναι ο β...

Read More

Σύνθετα Συστήματα Ορθοδοντικής

Η Αισθητική Ορθοδοντική ασχολείται με...

Read More

 

Οι Άνθρωποι μας

Λάζαρος Παπαϊορδανίδης

Χειρουργός Οδοντίατρος, DDS, MSc

Read More

Σταυρούλα Φωτίου

Χειρουργός Οδοντίατρος, DDS

Read More

Μαρία Ιπλικτσόγλου

Βοηθός Οδοντιάτρου

Read More

Ντόρα Τσιβιτσάρη

Υπεύθυνη Γραμματείας - Διαχείρισης

Read More

Barbara Baumeister

Community Manager και Υπεύθυνη διαχείρισης ποιότητας

Read More

Πρόληψη

“Καλύτερο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν”, γι’ αυτό και είναι σημαντική η σωστή ενημέρωση παιδιών και ενηλίκων, όσον αφορά τη στοματική υγιεινή καθώς και τις διατροφικές συνήθειες.

Διάγνωση

Λεπτομερής οδοντιατρική εξεταση πραγματοποιειται στη πρώτη επίσκεψη. Μετά τη συλλογή πληροφοριών, θα τεθεί η διάγνωση και θα αναλυθούν τα εναλλακτικά σχέδια θεραπείας.

Θεραπεία

Η επιστημονική μας ομάδα με άρτια εκπαίδευση και συνεχή επιμόρφωση είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το σύνολο των οδοντιατρικών αναγκών των ασθενών μας.

“Εκ μέρους όλων των συνεργατών μας, σας προσκαλώ να μας γνωρίσετε απο κοντά
και θα χαρώ να σας φανούμε χρήσιμοι

Λάζαρος Δ. Παπαϊορδανίδης, DDS, MSc, Χειρουργός Οδοντίατρος