Οι νάρθηκες Orthocaps®

Οι νάρθηκες Orthocaps® (www.orthocaps.com) είναι ο βασικός τρόπος εφαρμογής αισθητικής ορθοδοντικής. Η πρότυπη οδοντιατρική κλινική Denta clinic διαθέτει 2 Certified Providers (3* και 1* της Orthocaps®)

Για την κατασκευή τους λαμβάνεται αποτύπωμα υψηλής ακρίβειας βασει του οποιου κατασκευάζεται μια τρισδιάστατη απεικόνιση του στόματος, το iSetup, που δείχνει τις απαιτούμενες μετακινήσεις των δοντιών, τη διάρκεια της θεραπείας καθώς  και το τελικό αποτέλεσμα. Η Θεραπεία γίνεται σε στάδια. Κάθε στάδιο (stage) αποτελείται από 2 ζευγάρια ναρθήκων, ένα για κάθε γνάθο. Κατά τη διάρκεια της μέρας ο ασθενής φοράει τους «λεπτούς» νάρθηκες που είναι απόλυτα διαφανείς και δεν εμποδίζουν καθόλου την ομιλία. Κατά τη διάρκεια της νύκτας όπως και τις ώρες που βρίσκεται σπίτι και είναι λιγότερο δραστήριος φοράει τους «χοντρούς» νάρθηκες. Κάθε στάδιο διαρκεί 3-4 εβδομάδες και στη συνέχεια οι νάρθηκες αντικαθίστανται από αυτούς του επόμενου σταδίου.

Οι νάρθηκες Orthocaps® μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε παιδιά που βρίσκονται ακόμα στη μικτή οδοντοφυΐα (έχουν δηλαδή ακόμα νεογιλά δόντια στο στόμα τους) με εφαρμογή τους μόνο κατά τη διάρκεια της νύκτας.

orthocaps

“Εκ μέρους όλων των συνεργατών μας, σας προσκαλώ να μας γνωρίσετε απο κοντά
και θα χαρώ να σας φανούμε χρήσιμοι

Λάζαρος Δ. Παπαϊορδανίδης, DDS, MSc, Χειρουργός Οδοντίατρος